Website

Uw website is het publieke uitgangsbord voor uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat uw site altijd en op eender welk device beschikbaar is. Samen kijken we naar de ideale oplossing om uw bedrijf in de picture te plaatsen.

Web applicaties

Naast een simpele website bied ik ook custom web ontwikkeling aan: een online beheersysteem voor uw bedrijf, een online bestellingsflow, aanvraagformulieren, webshops...

Software op maat

Ieder bedrijfsproces is uniek en net daarom is het belangrijk om een software oplossing op maat te gaan ontwikkelen. Graag help ik u en uw bedrijf verder in het uitbouwen van een oplossing die uw organisatie efficiƫnter doet werken.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om uw probleem uit de doeken te doen.

Algemeen

'Office 365','Exchange', 'In The Cloud','Back-ups',... Voor velen een mysterie maar voor mij dagelijkse kost. Ik bestudeer uw probleem en kom met een gepaste oplossing.

Social Media

Facebook, Twitter, Foursquare en andere social media platforms nemen een groot deel in beslag van het dagelijks leven. Met mijn hulp zult u optimaal gebruik maken van deze communicatiekanalen en verbetert u de communicatie tussen (nieuwe) klanten.